Lokalne TemePolitikaFOTO / SDA Visoko: Pošteno i iskrenog nijeta idemo ako Bog da...

FOTO / SDA Visoko: Pošteno i iskrenog nijeta idemo ako Bog da po pobjedu 2. oktobra – Moštre je bastion SDA!

Poznata je izreka: “Ako želite znati na kojoj strani je istina podignite pogled ka mjestu na koje su usmjerene strijele neprijatelja”. U aktuelnom trenutku sve strijele i sva raspoloživa sredstva usmjerena su ka negiranju Stranke demokratske akcije i onoga što je ona proizvela u historiji domovine Bosne i Hercegovine. Da li to znači da je istina na našoj strani?! SIGURNO!

Ipak to, također, znači da se mi umoriti nećemo. I da ćemo pobijediti. Jaki i SIGURNI. Podmlađeni mladim kadrovima, koji imaju elana i snage, volje i znanja, ali i osnaženi iskusnim liderima, koji znaju šta su procesi i koliko traju, koji znaju kako se vodi domovina i kako njen napredak usmjeravati, koji se ne boje strijela neprijatelja jer imaju vjeru u Boga i hrabro srce u prsima, pobijedit ćemo one koji nam podmeću kukavičije jaje izdaje i potvore.

Pobijedit ćemo jer su naša mjerila drugačija, a naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo drugih ni dugačijih!

SIGURNO SDA!

Press služba SDA Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE