FOTO / SDA Visoko: Iskren odnos spram građana, pošten rad i patriotski odnos prema našoj domovini trajna obaveza svih nas

Večeras je održan predizborni skup u Gračanici, gdje su poslane jasne poruke koje prave razliku između onih koji mijenjaju političke stranke i sav svoj politički angažman usmjeravaju radi ličnog interesa i nas koji imaju iskren odnos prema građanima, pošteno i domaćinski rade za dobrobit naše lokalne zajednice i našeg naroda.

Visoko je grad za budućnost, grad koji čuva slavnu prošlost Bosne.

Visoko je grad koji ljepotom plijeni i pitomošću čuva. Visoko je grad dobrih ljudi, grad dobrih domaćina i grad vrijednih privrednika.

Visoko je grad u kojem aktuelna politika razvija pozitivnu klimu za poslovanje.

Visoko je grad u kojem SDA sigurnom rukom i progresivnim umom pokreće i realizira procese. Uspostavljenom vertikalom vlasti na svim nivoima Visoko SIGURNO ide jos bolje i više.

SIGURNO Visoko je SIGURNO uz SDA !!

Press služba SDA Visoko / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.