NaslovnicaFoto KornerFOTO: Revijal...

FOTO: Revijalna utakmica Uprava NK Bosna – Navijačka skupina Demoni završena rezultatom 5:3

U sklopu mnogobrojnih aktivnosti Upravnog odbora Nogometnog kluba “Bosna” Visoko danas je na Gradskom stadionu Luke upriličeno odigravanje revijalne utakmice između članova uprave kluba i članova navijačke skupine Demoni, koja vjerno prati sve utakmice žutoljubičastih.

Ova utakmica, koja je imala revijalni karakter, rezultat je nastojanja uprave i navijača nogometnog kluba iz Visokog da se konačno u našem gradu stvori pozitivna sportska, nogometna atmosfera, a koja će privući još više gledalaca na nogometne terene i tribine.

Svakako, utakmica je protekla u fer i sportskoj atmosferi, uz nezaboravna prepričavanja historije kluba i navijačke skupine, te uz mnogobrojne pošalice. U znak dobre saradnje, uprava nk bosna demoni utakmica (1)prije početka utakmice članovi popularnih Demona upravi NK Bosna podijelili su i članske karte ove navijačke skupine, kako bi se dodatno pojačala dobra saradnja ova dva važna stuba nogometa u Visokom.

Nakon završetka utakmice rezultat je glasio 5 naprema 3, u korist ekipe Uprava NK Bosna. Pogotke su u ovom susretu postigli Avdo Kurdija, koji je zabio dva puta, te Muhamed Husić i Mirza Laletović u redovima Uprave NK Bosna, a sa druge strane u redovima Demona dva pogotka je postigao Semir Sejdić, a još jedan gol na konto Demona dodao je i Alen Burić.

Sve u svemu, ovakve utakmice sjajan su pokazatelj popravljanja stanja u visočkom sportu, koje je donedavno bilo itekako zabrinjavajuće, a također ovo je bio i jedan odličan uvod za sportsko popodne kada se u Visokom odigrava rukometna utakmica između RK Bosna Centrotrans Visoko i RK Gračanica Gračanica, a čiji direktan prenos možete pratiti na BHRT 1.

Također, kao i svakog vikenda, tekstualni prenos ove rukometne utakmice moći ćete potražiti i na našem portalu, Visoko.co.ba, a u nastavku vam donosimo fotogaleriju sa nogometne utakmice Uprava NK Bosna – Navijačka skupina Demoni.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.