ZDKSportFOTO: Pogledajte kako izgleda teren za mali nogomet u Zenici koji će...

FOTO: Pogledajte kako izgleda teren za mali nogomet u Zenici koji će uskoro biti otvoren

Kako je naš portal i ranije pisao, u sklopu Trening centra NSBiH u Zenici vrše se radovi na izgradnji mini terena za mali nogomet, a koji su u završnoj fazi.

Podsjetimo, radovi su započeli sredinom maja mjeseca, a na terenu će igrati mlada reprezentacija BiH.

teren mali nogomet zenica1Ovaj teren krasi lučni krov, koji već sada izaziva pažnju javnosti i posjetilaca Trening centra, a za čije radove je zaslužna “Krivaja” iz Zavidovića.

Nakon što su završeni radovi na montiranju drvene konstrukcije, vanjskog uređenja oko samog terena, montiranja konstrukcije i pokrivanja iste PVC platnom, ovih dana vrše se završni radovi nakon kojih će tereni služiti svojoj svrsi.

– Trenutno se vrše posljednji radovi na uređenju unutrašnjeg dijela, vještačka trava i balon su postavljeni, a do sredine septembra očekujemo okončanje radova – kazao je za “Avazov” portal u ime izvođača radova Almy – Transport, Jasmin Kalabić.

teren mali nogomet zenica2Vrijednost ovog projekta iznosi 691.000 KM, a objekat već sada upotpunjuje Trening centar NSBiH.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE