NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Održan...

(FOTO) Održana Izvještajna skupština Udruženja slijepih Visoko

U Društvenom centru u Visokom održana je redovna Izvještajna skupština Udruženja slijepih Visoko. Skupštinom je predsjedavao predsjednik Udruženja Elmedin Jusić, koji je podnio izvještaj o radu u proteklom periodu te predstavio plan i program za 2022. godinu. Prema njegovim riječima, uprkos otežanom radu izazvanom pandemijom, u proteklom periodu je urađeno mnogo i na zadovoljstvo svih članova. Raduje podrška Gradske uprave Visoko i viših nivoa vlasti, koji u značajnoj pomažu u radu Udruženja, čija je trenutna brojnost 42 člana.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.