NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Održan...

(FOTO) Održana Izvještajna skupština Udruženja dijabetičara “Diabet” Visoko

U prostorijama Udruženja dijabetičara “Diabet” iz Visokog održana je Izvještajna skupština, koja je bila u manjem obimu, a sve zbog trenutne epidemiološke situacije. Izvještaj o radu u prošloj godini podnio je Zijad Grcić, predsjednik Udruženja, koji je naglasio kako su tokom 2021. godine obavljane djelatnosti koje su utvrđene aktima Udruženja, uprkos činjenici da je zbog pandemije korona virusa rad i sastajanje članova bilo u manjem intenzitetu.

Naglašeno je i da je Gradska uprava Visoko po javnom pozivu i projektu koji je dostavilo Udruženje “Diabet”, odobrilo finansijska sredstva u iznosu od 4.000 KM, a koja su dodijeljena kroz dvije tranše.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.