(FOTO) Održana Izvještajna skupština SK “Visoko”

U prostorijama Streljačkog kluba “Visoko” u nedjelju je održana redovna Izvještajna skupština ovog uspješnog visočkog sportskog kolektiva. U prisustvu velikoj broja delegata Skupštine i članova SK “Visoko” usvojen su finansijski izvještaj i izvještaj o radu za prošlu godinu, kao i isti dokumenti koji se odnose na zacrtane planove u 2023. godine.

Protekla godina je bila veoma uspješna za ovaj visočki klub na svim poljima, a želja je da se tako nastavi i u ovoj godini. Skupština je iskorištena i da se uruče zahvalnice onima koji su bili uz klub u protekloj godini, od predstavnika vlasti pa do privrednika, pojedinaca i medija.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.