NaslovnicaFoto KornerFOTO: Na dana...

FOTO: Na današnji dan – Visoko i okolina 14.maja 2014.godine

Kroz nekoliko fotografija koje smo zabilježili na današnji dan prije tačno godinu dana, podsjetit ćemo se na velike poplave i na ogroman vodostaj Fojnice i Bosne, koje su tih majskih dana prošle godine, nakon obilnih padavina, napravile ogromnu štetu i na području naše općine. Naša ekipa je u jutarnjim satima 14.maja 2014.godine napravila fotografije  rijeka Bosne i Fojnice, koje su u tim trenucima dostizale rekordan vodostaj. Na svu sreću, posljedice nisu bile ni blizu onima koje su zabilježene nizvodno, u Maglaju, a kasnije i Doboju, Šamcu i drugim bh.gradovima. Kroz nekoliko fotografija podsjetit ćemo se onoga što smo zabilježili tokom dana 14.maja prošle godine, u trenucima kada je vodostaj još rastao i kada se katastrofa spremala Maglaju i Doboju…

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.