Promo(FOTO) "Login Store" - mjesto koje obavezno morate posjetiti!

(FOTO) “Login Store” – mjesto koje obavezno morate posjetiti!

Firma “Login Group d.o.o” u Visokom posluje od 2016. godine i do sada ste je mogli naći u naselju Topuzovo Polje, a od sada u centru Visokog možete posjetiti i njenu podružnicu sa veoma raznovrsnom ponudom proizvoda. Tim povodom, danas je uprilično i svečano otvorenje podružnice “Login Store”, koja će sada biti još dostupnija za sve građane Visokog i okoline.

Direktor Muamer Muratović

“Danas smo svečano otvorili novu poslovnicu, odnosno podružnicu u Visokom, u ulici Alije Izetbegovića 35. U našoj ponudi svi zainteresovani mogu naći veliki izbor telefona svjetskih brendova, zatim računare, računarsku opremu i laptope, televizore i opremu koja ide uz televizore, a tu je i gaming oprema. Posebno izdvajamo ponudu električnih romobila – trotineta, što je u današnje vrijeme veoma aktuelno. Naša firma je osnovana i posluje od 2016. godine, na adresi Kakanjska 20 u Topuzovom Polju. Danas smo dakle otvorili svoju novu poslovnicu i ovom prilikom pozivamo sve da dođu, da nas posjete i siguran sam da će naći nešto za sebe”, poručio je Muamer Muratović, direktor firme “Login Store”.

Radno vrijeme podružnice je od 9.00 do 22.00 sata svakim radnim danom od ponedjeljka do subote, dok su nedjelja i praznici neradni dani.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE