NaslovnicaLokalne TemeFOTO / Kako s...

FOTO / Kako se trošio novac Visočana u Gradskoj upravi 2020: Šolje, kuhalo i električna džezva

Iako smo u 2020.godini suočili se sa tada nepoznatom pandemijom virusa COVID i unatoč totalnom “lockdown-u” po Analitičkoj kartici za fiskalnu godinu 2020., a koju je knjižila Služba za budžet i finansije i koja je javnosti postala dostupna nakon press konferencije koju je održao gradonačelnik Mirza Ganić 24.12.2021.godine možemo vidjeti gdje i kako se trošio novac poreznih obveznika Visokog u svrhu “reprezentacije”.

Ukupno je potrošeno 5.401KM. Od ugostiteljskih usluga do suhog mesa, mandarina i limuna, šolja, kuhala i električne džezve (koje su nestale iz Kabineta dolaskom nove vlasti) i u vanrednim epidemiološkim uslovima uspjelo se potrošiti nešto poreznog novca.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.