FOTO: Galerija KOVO sa svojim vjernim kupcima slavi 8. rođendan

2217

Galerija KOVO, jedini domaći i visočki šoping centar, danas slavi svoj 8.rođendan. Bila je ovo prilika za novo druženje, kao i prethodnih godina, između uposlenika ovog centra i vjernih kupaca, pa će tako tokom cijelog dana u Galeriji KOVO trajati roštiljada i degustacija brojnih proizvoda povodom godišnjice rada.

U povodu 8.rođendana u Galeriji KOVO su pripremili i druga brojna iznenađenja za sve svoje vjerne mušterije, a važno je istaknuti, da osim što se radi o jedinom domaćem i visočkom šoping centru, i zastupljenost proizvodima je takva, pa tako Galerija KOVO nudi proizvode i robu svih bh.brendova.

– Mislim da slika govori mnogo više od onoga što bih ja mogao da kažem, odnosno naše vjerne mušterije koje su i danas došle u naš centar, gdje svi zajedno proslavljamo još jedan rođendan Galerije KOVO. U proteklom periodu smo uredili restoran i dječiju igraonicu, a sve s ciljem da našim kupcima omogućimo što bolje uslove za šoping, ali i za odmor i opuštanje. Tako ćemo nastaviti i u budućnosti, a ovu priliku koristim da se još jednom od sveg srca zahvalim svim našim vjerim mušterijama koje nas posjećuju sve ove godine i bez kojih ne bismo ni mi radili i slavili– kazao je Zekerijah Kovo, vlasnik Galerije KOVO.

Komentari

komentara