Lokalne Teme(FOTO) Film o Visočaninu Afanu Habiboviću prikazan u Bugojnu

(FOTO) Film o Visočaninu Afanu Habiboviću prikazan u Bugojnu

U utorak je u organizaciji Udruženja “DONNA” i KSC-a u Bugojnu prikazan film “Heroj”, koji govori o našem Visočaninu Afanu Habiboviću i njegovoj velikoj borbi. Podsjećamo, film je djelo Midhata Uzejirovića i Udruženja “Unity” iz Visokog u koprodukciji sa Al Jazeera Balkans.

“Hvala svim dragim ljudima koji su bili podrška na premijeri Afanovog filma “Heroj”, ali i svim herojima koji se bore, koji su se izborili s bolešću! Vođeni željom, voljom, hrabrošću, upornošću, vedrinom, osmijehom pobjeđujemo!”, poručila je Nihada Alibegovic Hadžić, ispred Udruženja oboljelih i liječenih od tumora “DONNA” Bugojno.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE