NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) DVD Vi...

(FOTO) DVD Visoko na Vatrogasnom kampu – Vareš 2022

U organizaciji Vatrogasnog saveza ZDK i Kantonalne uprave civilne zaštite ZDK i partnera općinske Službe civilne zaštite Vareš i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vareš, kao i pripadnika Kantonalne službe za spašavanje sa visina SNIK Atom Zavidovići upriličen je Vatrogasni kamp – Vareš 2022, na lokalitetu Igrište, gdje su postavljeni šatori za smještaj učesnika u kampu, kao i šator za kuhinju. U Vatrogasnom kampu Vareš 2022 učestvuju sva Dobrovoljna vatrogasna društva članice Vatrogasnog saveza, uključujući i DVD Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.