NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Dokume...

(FOTO) Dokumentarni film “Heroj” promovisan u Kaknju

Nakon promocije u Visokom i Sarajevu, u srijedu navečer je u Kaknju upriličeno prikazivanje filma “Heroj”, dokumentarca koji govori o borbi mladog Visočanina Afana Habibovića. Kao što je poznato, film priča o snazi, hrabrosti i upornosti dječaka Afana Habibovića, a potpisuje ga Udruženje Unity Visoko i autor Midhat Uzejirović, u koprodukciji sa Al Jazeera Balkans.

I u Kaknju je prisutna publika dugotrajnim aplauzom podržala Afana, njegovu porodicu, ljude koji su radili film i sve one koji su bili uz Afana sve ovo vrijeme borbe. Podršku je pružio i načelnik opštine Kakanj Mirnes Bajtarević, koji se također obratio prisutnim.

Visoko.co.ba/Neven K/Midhat U.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.