NaslovnicaFoto KornerFOTO: Članovi...

FOTO: Članovi ASuBiH Lokalni tim Visoko održali prezentaciju o svojim aktivnostima u proteklom periodu

Jučer je u Sali za više namjena Mješovitog srednjoškolskog centra “Hazim Šabanović” u Visokom održana svojevrsna prezentacija minulog rada jedine asocijacije srednjoškolaca u našem gradu. Ova prezentacija, ustvari, dio je mnogobrojnih aktivnosti koje, kako proteklih, tako i ove godine provode srednjoškolci iz Visokog, u cilju ostvarenja svojih prava, ali i radi upoznavanja, učenja i sticanja iskustva kroz dobru zabavu.

Ovom prilikom za Visoko.co.ba govorila je Melina Dragunić, PR Lokalnog tima Visoko, Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.

“Prezentacija o radu Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, Lokalni tim Visoko, koju smo jučer realizovali u MSŠ “Hazim Šabanović” na naše veliko zadovoljstvo protekla je u najboljem redu. Ovom prilikom želim da se, u ime cjelokupnog Lokalnog tima Visoko, zahvalim na podršci i odvojenom vremenu svim srednjoškolcima koji su došli da nas slušaju i saznaju više o našoj asocijaciji i našim aktivnostima.

Jučer je koordinatorica našeg lokalnog tima, Amina Mihaljević, sa svojim aktivnim članovima pobliže objasnila samu ASuBiH, kao neprofitnu i apolitičnu organizaciju, kao i mnogobrojne aktivnosti među kojima su program povodom Dana srednjoškolaca i zimski kamp pod nazivom Winter Magic.” – kazala je Dragunić za naš portal, dodavši:

“Nakon ove prezentacije ASuBiH Lokalni tim Visoko poziva sve zainteresirane srednjoškolce koji žele da rade na ostvarivanju prava srednjoškolaca, kao i da stiču razna znanja i vještine da se prijave i postanu dio našeg tima. To mogu uciniti tako što će se javiti koordinatorici Amini Mihaljević ili meni.”

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.