Forrtuna & Bamer- globalna administracija

1009

Da ništa nije daleko kada je svijet biznisa u pitanju govori nam nova suradnja Forrtuna administrativnog biroa sa prekookeanskom LLC kompanijom BAMER Administration & Interpreter.

Forrtuna koja posluje već par godina unazad na brojnim projektima i broji niz uspjeha na polju pravno administrativnog poslovanja sada je otvorila novu suradnju sa prekokeanskom LLC kompanijom pod vodstvom Merjem Veladžić koja je nastanjena u Jacksonville.

Koliko god se činilo nepovezano, dinamični duo već mjesec dana aktivno surađuje na polju administrativno pravnih procedura pri posredovanju u sticanju viza, radnih dozvola, trajnih i privremenih boravaka za BH građane ili čak i nerezidente koji žele da steknu pravo boravka na teritoriji BiH a, zatim da steknu pravo na apliciranje za određenu vizu.

 

Procesi su jednostavni, vaše povjerenje prepustite Forrtuna administrativnom birou i Bamer Administration & Interpreter koje će za vas obaviti veliku većinu procedure u koju ulazite prilikom apliciranja za vize pri stranim ambasadama a, na njihovim klijentima je samo da sačekaju pozitivne odgovore.

U vrijeme kada je sve teže opstati u svijetu biznisa i poslovanja Merjem i Ajša koje su udaljene hiljadama kilometara pokazuju da je dovoljna samo volja i dobra poslovna suradnja da bi klijenti diljem svijeta bili zadovoljni rezultatima koje Fortuna i Bamer pružaju u vidu administrativno pravnog poslovanja.

Detalje o njihovom poslovanju možete dobiti na mail bamerservices@gmail.com ili na mail aforrtuna@gmail.com

Komentari

komentara