Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” traži radnike

Zbog povećanog obima poslovanja Fondacija ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ iz Sarajeva objavljuje

OGLAS

za zapošljavanje radnika po Ugovoru o radu, u skladu sa Zakonom o radu Federacije BiH, na poslove čišćenja i održavanja arheoloških lokacija Fondacije: tunela Ravne, parka ‘Ravne 2’ i piramida u Visokom.

Radno vrijeme je 40 sati, od ponedjeljka do petka, od 7:00-15:30. Radnici koji zadovolje na razgovoru potpisati će Ugovor o radu na određeno vrijeme od osam mjeseci, s probnim radom. Nakon toga, mogućnost potpisivanja novog Ugovora o radu. Svi doprinosi su plaćeni (socijalno, zdravstveno, penziono). Većina aktivnosti su na lokaciji Ravne u Visokom.

Uvjeti: da su državljani BiH, da su pismeni, vrijedni i pošteni, da su zdravstveno sposobni i da su skloni timskom radu. Poznavanje zanatskih zanimanja, građevinskih i rudarskih poslova su plus.

Prijave: Poslati biografiju na e-mail info@piramidasunca.ba ili donijeti lično u info-kućicu na tunelu ‘Ravne’. Oglas otvoren do 25. marta 2018.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.