FKG Visoko – Božićna priredba 2020.

Dragi učenici i roditelji,
cijenjeni kolege profesori i odgojitelji,
poštovani dobročinitelji, prijatelji i sugrađani!

Budući da nam okolnosti ne dopuštaju božićno okupljanje u velikom broju, kako je već u našoj Gimnaziji običaj i red, ovom malom priredbom htjeli bismo s vama podijeliti sreću i radost božićnih i novogodišnjih blagdana.

Sretni smo jer s Božjom pomoći zaključujemo ovo prvo polugodište bez većih poteškoća u izvođenju nastave. Naša je Gimnazija vjerojatno jedina srednja škola u našoj državi, a možda i šire, u kojoj je od početka ove školske godine organizirana nastava u učionici za sve učenike.

Zahvalni smo za podršku našem Osnivaču, nadležnim pedagoškim vlastima i zdravstvenim ustanovama koje nas prate i pomažu nam usvojiti dobre prakse. Hvala također našim učenicima i roditeljima, profesorima, odgojiteljima i ostalom osoblju naše Gimnazije za izniman trud i strpljenje koje su uložili kako bismo u vremenu pandemije zaštitili ne samo sebe nego i jedni druge te cijelu svoju zajednicu. Na kraju ovoga polugodišta odajem vam priznanje i zahvalnost: odradili smo dobar posao. Hvala i svim naših sugrađanima i dobročiniteljima koji su nas pratili i pomagali.

Ovaj skromni glazbeni i poetski kolaž izraz je naše zahvalnosti jednih drugima i radosti koju dijelimo. Na ovoj priredbi nastupit će naš tamburaški zbor i muška klapa, a čut će se i zvuci gitare, violine i klavira. Glazbeni ugođaj začinit će izvedbe pjesama Nikole Šopa, koji nježno i uzvišeno razgovara i druži se s Isusom. Hvala svim učenicima koji su se potrudili oko nastupa kao i profesorima koji su im u tome pomagali.

Svima vama koji se radujete Božiću, neka je sretan blagdan mira, ljubavi i darivanja! Također, svima vama koji se radujete našim uspjesima želimo sretnu i uspješnu novu 2021. godinu.

FKG Visoko