FK Sarajevo mijenja dosadašnji model funkcionisanja, Visočanin Senad Jahić kandidat za novi upravni odbor

Sjednica Skupštine Fudbaskog kluba Sarajevo bit će održana 25. aprila, a na njoj će se desiti neke bitne promjene u unutrašnjoj organizaciji kluba.

Dosadašnji model funkcionisanja bit će promijenjen. Ukinut će se bord direktora, a bit će uspostavljen novi Upravni odbor u koji su predloženi Ema Bukovica, Senad Bilić i Senad Jahić.

Ema Bukovica magistrica je komunikologije i direktorica Agencije za komunikacije EBBE COMMS. Senad Bilić je advokat sa dugogodišnjom praksom, dok je Senad Jahić stručnjak na polju prodaje i finansija.

Senad Jahić je ponikao u redovima FK Bosna Visoko, prije agresije uspješno nastupao za juniorski tim FK Sarajeva, a bio je i član seniorske ekipe FK Bosna Visoko.

Sport1.ba / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.