Firma Muzuri doo donirala vrijedan uređaj JU Dom zdravlja Visoko

Upravo je u JU Dom zdravlja Visoko isporučen uređaj Erba Biochemistry Analyzer XL-200 za laboratoriju koju planirano uspostaviti u ambulanti u Donjem Moštru kako bismo olakšali našim građanima da laboratorijske nalaze krvi i urina mogu raditi i u Donjem Moštru.
Kada se instalira uređaj, to će biti veliko olakšanje našim građanima, jer neće morati dolaziti u laboratoriju u Visoko, čime štede vrijeme, novac i smanjuju se gužve, jer dosada su se sve laboratorijske usluge mogle pružati samo na jednom mjestu tj. u laboratoriji u Visokom.
Cijena koštanja uređaja je 28.431,00KM i donacija je našeg vrijednog i dragog privrednika Velida Hodžića.
Izvor FB Page: Mirza Ganić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.