Fenomenalna organizacija Državnog prvenstva u dresurnom jahanju “Visoko 2022”

Prvi put u Visokom se organizovalo Državno prvenstvo u dresurnom jahanju. Konjički klub “Visoko” je u nedjelju bio domaćin i organizator fenomenalnog Državnog prvenstva u dresurnom jahanju, a gradonačelnik Visokog Mirza Ganić je podržao i otvorio prvenstvo.

Ispred Konjičkog kluba “Visoko” nastupilo je 6 takmičara. Takmičar Ali Čehajić sa Pashom je postao državni prvak u kategoriji djeca. Iman Krupalija na grlu Sansal je uspješno završila i osvojila treće mjesto u kategoriji Mladi konji. Merjema Buljetović, Lamija Muzaferija, Ajna Deljković i Hena Krupalija su uspješno završili dresurni test u kategoriji Mladi konji.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.