Faruk Dugalić dobio posao u Vispaku!

Nakon što smo u nekoliko navrata pisali o teškom stanju u kojem živi porodica Dugalić iz Visokog, koji su između ostalog prevareni i u poznatoj aferi “Mušinbegović”, u zadnjem tekstu od 03.01.2015.godine pod naslovom “”Ne želim humanitarnu pomoć, želim posao, da pošteno zaradim” Faruk Dugalić jedan od članova ove porodice apelovao je na sve koji razumiju njihovo teško materijalno stanje da nakon završene srednje škole želi sam da radi i tako prehranjuje svoju porodicu. Prijatelji ove porodice, na adresu naše redakcije uputili su jedan apel od Faruka Dugalića koji smo mi prenijeli u cjelosti.

Šest dana nakon objavljenog teksta i apela Faruka Dugalića jutros smo dobili potvrdu informacije da je Faruk dobio posao u Vispaku. Potvrda je stigla direktno od prvog čovjeka AS Grupacije gospodina Rusmira Hrvića.

Svaka čast Vispaku i Rusmiru Hrviću, a Faruku Dugaliću želimo uspješne prve radne dane u borbi za bolji i pristojniji život svoje porodice.

Ipak Vispak! Kupuj domaće – gradi BiH

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.