Faris Pinjo nastavlja takmičenje u bendu “Nine Control”

Sjajnim nastupom "zapao za oko" Tončiju Huljiću

1952
Fotografija sa solo nastupa Farisa Pinje

Našem sugrađaninu, Farisu Pinji, koji se takmiči u okviru regionalnog show programa X Factor Adria, u večerašnjoj emisiji, kako smo i najavili, “presudio” je Tonči Huljić, koji ga je odabrao u svoju grupu i koji će mu biti mentor u trećoj fazi takmičenja, tzv. kući sudija.

Napominjemo, u prethodnoj emisiji, Aleksandra Kovač pri izboru kandidata za svoju sudijsku kuću, kada se Faris takmičio solo, prvo je željela biti mentor Farisu u nastavku emisije, a poslije, nakon popunjavanja svih stolica u njenom izboru, odlučila je da zamijeni Farisa mladim Ivom Jurićem i tim činom ga je izbacila sa svoje liste prolaznika u treći krug. No, odmah po izbacivanju, Huljić je kazao kako želi da bude mentor Farisu u nastavku emisije, kazavši kako tu ima dosta talenta i materijala za brušenje, te da je posebno zanimljiva Farisova energija i glasovne sposobnosti, a zatim i ime koje ne treba mijenjati.

U večerašnjoj emisiji, kada je Tonči Huljić birao bendove koji će nastupati u trećem krugu takmičenja, nakon nastupa benda Nine Control, koji je briljirao svojim nastupom, odlučio je da trojici mladića iz tog benda pridruži i Farisa, kazavši kako mu je “zapao za oko” i da će biti odličan dio benda. Tako se, kao povratnik, Faris pridružio ovom bendu sa kojim će, pod mentorstvom Tončija Huljića, raditi u narednom krugu, spremajući se za nastupe uživo, gdje se nadamo da će napraviti sjajne rezultate, jer svi poznajemo glasovne sposobnosti našeg sugrađanina i želimo mu svaku sreću u nastavku takmičenja.

Komentari

komentara