Lokalne TemePozitivno VisokoFaris Pinjo i njegova grupa 9Control prošli u naredni krug X Factora

Faris Pinjo i njegova grupa 9Control prošli u naredni krug X Factora

Večeras su, u emisiji u kojoj se odlučuje ko prolazi dalje van kuće sudija, u pripreme za nastupe uživo, Faris Pinjo i njegova grupa 9Control ostvarili plasman u naredni krug takmičenja.

Tonči Huljić, koji je mentor Farisu i grupi 9Control, prvenstveno je stavio na kušnju cijelu grupu, govoreći im da u njihovoj grupi postoji član koji je višak, te da trebaju odlučiti ko je taj član. Na kraju, nakon što je grupa odlučila da ne postoji taj član, Tonči im je čestitao na jedinstvu i kazao im radosnu vijest, a to je da su prošli u naredni krug.

Dakle, nakon ove emisije visočki X Factor, Faris Pinjo i njegova grupa 9Control počinju ciklus priprema za narednu fazu takmičenja u kojoj ćemo gledati njihove live nastupe.

Uskoro vam donosimo i video u kome ćete pogledati nastup Farisa i njegove grupe.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE