Faris Pinjo i njegov bend 9control spremni za eksploziju emocija u prvom live nastupu X Factora Adria

“Ovih dana vrijedno radimo, vježbamo pjesmu, koreografiju i spremi smo da u nedjelju dođe do eksplozije na sceni! Spremite se i vi!” - bend 9control.

2405
Članovi benda 9 control i visočki X Factor, Faris Pinjo (drugi slijeva)

Mentor grupe X Factora u kojoj nastupaju bendovi, Tonči Huljić, koji je u prošloj epizodi odabrao svoje finaliste, nada se da će im se u nedjelju priključiti još jedna grupa koju će voditi kroz uživo emisije:

tonci huljic (1)“Kategorije još nisu dovršene, zbog Samsunga i mogućnosti dodavanja još jednog kandidata ili grupe u show, pa ko zna, možda budem imao još jednog člana. Mislim da treba obratiti pažnju na bendove koji su tek nastali. Očekujem da moji finalisti budu čvrsti i iskreno, ne razmišljam mnogo o samoj pobjedi. Važno je da gledaoci uživaju u sjajnim interpretacijama svih naših kandidata!”

U nedjelju ćemo u prvoj emisiji uživo koja je na programu u 21 sat na Federalnoj televiziji saznati da li se Tončijeva želja ispunila i koji kandidat je dobio WILD CARD, a do tada razgovaramo sa grupama koje su osigurale svoje mesto u emisijama uživo.

tonci huljic i finalistiMuški bend “9Contol”, u okviru kojeg nastupa i visočki X Factor, Faris Pinjo, uveliko priprema svoj nastup i poručuju gledaocima da se pripreme za spektakl:

“Ovih dana vrijedno radimo, vježbamo pjesmu, koreografiju i spremi smo da u nedjelju dođe do eksplozije na sceni! Spremite se i vi!”

Ovi momci kažu da se najviše trude zbog djevojaka koje ih podržavaju i sigurni su da ih neće razočarati:

“Publika svakako može da očekuje naš najbolji nastup do sada, a možda i najbolji nastup u prvom lajvu. Stvarno smo dobri… Pa, ko zna! Možda zasijamo i više nego što očekujemo! Šta možda… Sigurno smo najbolji!”

Pogledajte njihov nastup u “Kući sudija”:

Sa druge strane, članice ženskog benda “AnđeliNE” su nešto diskretnije u očekivanjima pred prvi lajv, iako ne kriju svoje uzbuđenje:

“Trema je, manje-više, prisutna u odnosu na osjećaj odgovornosti koji imamo. Znamo šta smo spremile, kako sve treba da zvuči i izgleda, ostalo je samo da to donesemo i na dan emsije. Uzbuđenje je veliko. Igrat ćemo se vokalima, spremile smo zavodljivu, a opet svedenu koreografiju, stilski ostajemo iste…. Sve u svemu, AnđeliNE ostaju dosljedne sebi, samo na višem nivou!”

Pogledajte zavodljive “AnđeliNE”:

Članovi porodične grupe “Infinitas”  jedva čekaju nedjelju:

“S nestrpljenjem čekamo nastup u prvom lajvu. Trema je, naravno, uvijek prisutna, ali samo ona pozitivna, jer osjećamo i odgovornost prema gledaocima i našim glasačima. Dobro se osjećamo, uživamo u probama koje su iz dana u dan sve intenzivnije i jedva čekamo otpjevati našu prvu pjesmu!”

infinitasOni  su nam otkrili da pjesmu posvećuju Adnanu i Tariku, jer žarko žele da se baš ovi talentirani momci vrate u show.

Pogledajte  nastup grupe “Infinitas”:

Komentari

komentara