Faris Pinjo i 9control prošli u drugi krug live emisija X Factora

Članovi grupe 9control večeras su izvodili pjesmu Hipnotiziran, od pokojnog Dine Dvornika, te su pokupili ogromne ovacije publike.

1429

Nakon veoma uzbuljive prve live emisije, u kojoj su se svojim nastupima predstavili svi finalisti regionalnog show programa X Factor Adria, publika je odlučila koga želi poslati na korak bliže do velikog finala.

Na samom početku emisije završeno je glasanje publike, kojim je jedan kandidat/grupa osvojila kartu za povratak u show, te su se tako u dalji tok takmičenja vratili Sarajlije Adnan i Tarik. Tako će BiH imati još jednog predstavnika u X Factoru Adria, pored Magdalene Bogić, Amela Ćurića i našeg Farisa Pinje.

Poslije ovog svečanog povratka nastupili su svi finalisti u prvoj live emisiji, a među njima i visočki X Factor, Faris Pinjo, koji je sa svojom grupom 9control zaključio večerašnji takmičarski dio emisije. Članovi grupe 9control večeras su izvodili pjesmu Hipnotiziran, od pokojnog Dine Dvornika, te su pokupili ogromne ovacije publike, posebno ženskog dijela. Također, žiri je pohvalio njihov nastup, posebno istaknuvši kako su se svi članovi uklopili i “dišu jednim plućima”, pa čak i Faris, koji je posljednji stigao u ovaj bend.

– Često slušam priče raznih dušebrižnika da je ovo Balkan i da nećete ovdje uspjeti. Mislim da ste im sada pokazali da vi to možete – izjavila je Aleksandra Kovač, nakon njihovog nastupa.

Dakle, naredne nedjelje ćemo u ovom regionalnom show progamu ponovno imati priliku da gledamo Visočanina Farisa Pinju i grupu 9control, a svakako će im biti potrebni i naši glasovi, kako bi prošli do samog finala takmičenja.

Uskoro vam donosimo i video u kojem ćete moći pogledati nastup Farisove grupe 9control u prvoj live emisiji X Factor Adria

Komentari

komentara