Faris Pinjo – “Došao je u X Factor da otkrije da li je umjetnost njegova misija”

2022

Visočani od početka nove sezone X Factora očekuju nastup svog sugrađanina i člana naše redakcije Farisa Pinje. Međutim i nakon posljednje emitirane emisije na FTV-u Farisa nije bilo u ovom najpopularnijem show-u na svijetu gdje se biraju posebni muzički talenti.

Za one koji su možda i posumnjali u našu kompletnu priču o tome kako je Faris Pinjo daleko dogurao u ovom showu čije još uvijek ranije snimljene emisije gledamo, evo potvrde da to i nije tako. Na zvaničnom portalu www.samsung.com koji je i sponzor ovogodisnjeg showa pojavio se kratki video i opis takmičara iz Visokog:

Faris Pinjo dolazi iz Visokog. Ovaj duhoviti mladić ima 18 godina i voli psihologiju, sport i muziku. Došao je u X Factor da otkrije da li je umjetnost njegova misija.

https://www.youtube.com/watch?v=edbEtTdaxSM

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.