Fahrudinu Adiloviću priznanje za „Vrhunski sportski rezultat u 2020. godini“

ČLAN TKD KOLEKTIVA BOSNA FAHRUDIN ADILOVIĆ – MEĐU NAJBOLJIM SPORTISTIMA BIH. OLIMPIJSKI KOMITET BIH URUČIO SPORTISTIMA PRIZNANJA ZA “VRHUNSKI SPORTSKI REZULTAT U 2020. GODINI”.
Dana 17.12.2020 godine u Sarajevu u Olimpijskom muzeju Bosne i Hercegovine danas je u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH održana je manifestacija dodjele priznanja za „Vrhunski sportski rezultat u 2020. godini“.
Fahrudin Adilović priznanje Olimpijskog komiteta BiH, za ostvareni vrhunski rezultat u Olimpijskom TAE KWON DO-u!
Evropski-klupski prvak
Evropski prvak. 
Marijan Kvesić, predsjednik Olimpijskog komiteta BiH, čestitao je svim dobitnicima priznanja koji su, kako je kazao, uprkos svim izazovima i preprekama koje je prouzrokovala pandemija ostvarili izuzetne sportske rezultate.  

Ova dodijeljena priznanja su priznanja za predanost, rad i zalaganje, uprkos nesvakidašnjim uslovima izazvanim pandemijom zbog koje su odgođena mnogobrojna evropska i svjetska takmičenja! U protekloj godini izazov je bio otići na takmičenje, a još veći ostvariti vrhunski rezultat i zato vi, dragi sportisti, činite ponosnim ovu zemlju i našu veliku sportsku porodicu koja njeguje olimpijske vrijednosti, kazao je Kvesić, dodajući da se nada da će se već naredne godine takmičenja odvijati u normalnim uslovima i održati izbor sportiste godine.
Obzirom da se ove godine zbog pandemije neće održati izbor sportiste godine u organizaciji Olimpijskog komitet BiH, to je organizavana ova dodjela rpizanja za vrhunski sportski rezultat!
Velika je čast da je naš član i naš šampion među najboljim sportistima u BiH (Amel Tuka, Elvedina  Muaferija, Larisa Cerić i drugi).
Bravo Fahrudine, bravo šampione!
VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!!