Fahrudin Adilović prvi na WTE rang listi …

FAHRUDIN ADILOVIĆ ČLAN TKD KOLEKTIVA BOSNA PRVI NA WTE RANG LISTI U OLIMPIJSKOM TAEKWONDOU U KATEGORIJI 57 KILOGRAMA
Počektom takuće godine kao što je to i praksa, na WTE (svjetskoj taekwondo europe rang listi), objavljuju se rezultati u olimpijskom taekwondou a na rang listi!
Naš Fahrudin Adilović, član TKD kolektiva Bosna prvi na WTE (svjetskoj taekwondo europe rang listi) u olimpijskom taekwonou u kategoriji 57 kilograma. Koliko je dominantan naš takmičar vidi se po bodovima a bodovan je sa 60 bodova, dok drugi na rang listi ima 24 boda. 
Ovakav rezultat postigao je poslije odličnog  nastupa na  G1 turniru u Bugarskoj (8th “RAMUS SOFIA OPEN” 2021  WT – G1 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT   Sofia, March 6th and 7th, 2021) gdje je bio među najuspješnijim takmičarima, osvojivši 3. mjesto i bronzanu medalju u kategoriji do 57 kilograma.
Ovaj ranking je historijski rezultat kako za naš TKD Kolektiv  Bosna tako i za BiH u ovoj kategoriji (57 kilograma).  

Ponosni smo na našeg Fahrudina i na ovaj ranking što je potvrda kvaliteta i kontinuiteta vrhunskog i mukotrpnog rada i novo veliko priznanje za naš TKD Kolektiv Bosna i našu domovinu! 
Čestitke i našem trenerskom osoblju na čelu sa Kajević Edin – Kaja koji su i ovaj put zaslužni za spremanje naših takmičara koji postižu vrhunske svjetske rezultate.
VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA!