Lokalne TemeSportFahrudin Adilović izdominirao na turniru u Albaniji

Fahrudin Adilović izdominirao na turniru u Albaniji

Na bodovnom E2 turniru u Albaniji Taekwondo kolektiv “Bosna-Rudar” je uzeo učešće sa dva takmičara. Fahrudin Adilović je briljirao kroz cijeli dan takmičenja. Sa 4 ubjedljive pobjede okitio se zlatom, te se po ko zna koji put na bodovnom turniru našao na tronu najboljih.

Davud Mušija, dvostruki balkanski prvak za mlađe kadete i kadete, također se okušao u Albaniji ali ovaj put bez plasmana. Treneri Kolektiva su zadovoljni njegovim nastupom, s obzirom na njegove godine, te da uskoro očekuju još jedan vrhunski rezultat.

Ekipu su predvodili predsjednik Kolektiva-Edin Kajević, trener Adnan Kozlo i službeno lice Kenan Mušija. Ovo je još jedna u nizu predviđenih aktivnosti Kolektiva “Bosna-Rudar” za 2024. godinu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE