Factor company iz Tešnja među prvima u BIH počinje katalošku prodaju odjevnih predmeta

Preduzeće Factor Company d.o.o. je firma u privatnom vlasništvu, osnovana  2019.  godine sa sjedištem u Mekišu općina Tešanj. Riječ je o tekstilnoj industriji koja se bavi dizajnom, projektovanjem, šivanjem i prodajom odjevnih predmeta od sirovog tekstilnog materijala prema najvišim svjetskim standardima. Danas je ova kompanija u krugu malog broja zvanica sa ponosom predstavila svoj prvi katalog odjevnih predmeta namijenjenih tržištu BiH. 

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 8.jpg

”Ovo nam je prilika da prezentujemo naš prvi katalog, za koji se nadamo da će u budućem periodu imati veći tiraž kako se bude širila prodajna mreža. U katalogu su predstavljeni odjevni predmeti, najvećim dijelom ženska ali i muška i dječija kolekcija.” – pojasnila je Enisa Karapandžić osnivačica ovog brenda. 

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 48.jpg

Prema njenim riječima trenutna ponuda će se u narednom periodu širiti na sve one odjevne predmete za kojima kupci iskažu interes a koje je moguće proizvesti u ovoj kompaniji. Ovaj domaći brend odjevnih predmeta, osmišljen i proizveden u firmi Factor Company, nastaje kao rezultat ljubavi prema dizajnu, kvalitetnim, prirodnim tkaninama te prema slobodi i individualnosti. Brend Factor osmislila je Enisa Karapandžić dipl. ing. tekstila i odjeće, smjer dizajn. Enisa ima bogato iskustvo u tekstilnoj industriji, većinom na raznim menadžerskim pozicijama. Poslovno iskustvo stekla je kroz suradnju s domaćim i stranim kupcima i dobavljačima, brojnim putovanjima i sajmovima.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 7.jpg

‘’Zahvaljujući vlastitom razvoju, proizvodnji i logističkom centru možemo našim korisnicima pružiti inovativna i kvalitetna rješenja te brze odgovore na sve zahtjeve. Firme sa kojima surađujemo su prepoznale naš potencijal, koji se ogleda u kvalitetu, profesinalnom odnosu i prihvatljivim cijenama.’’ – ističu Enisa Karapandžić.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 9.jpg

Katalog u kojem je predstavljena trenutna ponuda moguće je pogledati na slijedećem linku.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 13.jpg

Kako je za ZOS radio pojasnila Melina Ogrić, menadžerica ove kompanije, cilj je je na ovaj način pružiti ljudima mogućnost da kupuju kvalitetan proizvod a ujedno da ostvare i dodatne uštede. Kupcima je ostavljena mogućnost i dalje kataloške prodaje na osnovu čega će moći ostvariti dodatne bonuse u zavisnosti od toga da li imaju status LIDER-a, senior-a ili člana u ovoj kompaniji. O navedenim uslovima pročitajte više ovdje.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 24.jpg

Bosna i Hercegovina se zbog mnogih faktora može svrstati u zemlje sa velikim potencijalom za razvoj tekstilne industrije što je jedan od razloga zbog kojeg se firma Factor Company odlučila pokrenuti vlastiti brend tekstila pod nazivom FACTOR.

 zosradio.ba