NaslovnicaPreporukaEmotivno svje...

Emotivno svjedočenje Amber Heard, otkrila kako ju je Johnny Depp seksualno napao

Amber Heard se rasplakala tokom svjedočenja u kojem je otkrila da je Johnny Depp seksualno napao flašom.

Heard je navela da je Depp gađao limenkama i flašama u kući koju je iznajmljivao u Australiji dok je snimao film “Pirati s Kariba 5” ubrzo nakon njihovog vjenčanja.

Govoreći o večeri kroz suze, rekla je: “Nikada u životu nisam bila toliko uplašena”.

Opisujući na sudu navodni seksualni napad, nakon večeri u kojoj je Depp više puta vrištao da mrzi Amber, razbio telefon i strgao njenu spavaćicu, Heard je rekla da su joj leđa bila na pultu, i da je u početku pomislila da je on udara.

“Ne znam, ne sjećam se šta sam rekla, samo se sjećam da sam zaista bila mirna, nisam htjela da se pomjerim. Johnny je imao bocu i gurao je u mene iznova i iznova”, kazala je.

Heard je potom kazala da se sjeća da je povraćala u kupatilu nakon što je popila dvije tablete za spavanje i da se probudila tek sljedećeg jutra. Naime, par se posvađao dan ranije, a ona kaže da je Depp pio i drogirao se.

Njihova svađa se nastavila i sljedećeg dana, a Depp se još više naljutio kada je ona zgrabila flašu alkohola i bacila je na pod.

Tvrdila je da je bacio flašu na nju, ali je promašio.

“U jednom trenutku imao je slomljenu bocu uz moje lice, rekao mi je da će mi izrezati lice”, dodala je.

Heard je rekla da se ne sjeća svega šta se dogodilo te večeri, već samo dijelova.

Potom je opisala je borbu i bacanje na pult, a Depp joj je navodno strgao spavaćicu i ostavio je golu.

“Ja sam bila na pultu, držao me je za vrat, bio je na meni. Gledam sam ga u oči. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena”, kazala je.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.