Lokalne TemeSport(VIDEO) Elvedina Muzaferija na prijemu kod gradonačelnika Mirze Ganića

(VIDEO) Elvedina Muzaferija na prijemu kod gradonačelnika Mirze Ganića

U kabinetu gradonačelnika Visokog danas je upriličen prijem za našu najbolju skijašicu Elvedinu Muzaferiju.

“Česititam Elvedini i cijelom njenom timu na odličnim rezultatima koji su obradovali sve građane Bosne i Hercegovine. Mi u Visokom smo posebno sretni i radosni, te svaki Elvedinin uspjeh lično doživljavamo. Naši mladi su budućnost ove zemlje, nada ove zemlje. Uvijek sam uz naše mlade.” – kazao je gradonačelnik Mirza Ganić.

Gradonačelnik Ganić je uručio zahvalnicu Elvedini Muzaferiji za promociju Bosne i Hercegovine i našeg Visokog, a za postignute rezultate i podršku daljim nastupima gradonačelnik je uručio nagradu u iznosu od 10.000 KM.

Prijemu je prisustvovao i vijećnik u Gradskom vijeću Visoko istaknuti privrednik Esad Semić i pomoćnica gradonačelnika Amra Omerbegović.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE