NaslovnicaBiHPolitikaElmedina Muft...

Elmedina Muftić: Zašto je Šemsudin Mehmedović, moj izbor za zastupnika u PS BiH?

Zašto je Šemsudin Mehmedović, moj izbor za zastupnika u PS BiH?

Razloga je mnogo ali ja ću pokušati da ih navedem nekoliko i da ih obrazložim.

1. Allahov Poslanik s.a.v.s. je rekao “Ako želiš da vidiš gdje se nalaze najbolji među muslimanima, onda pogledaj u kojem pravcu lete strijele nevjernika.”, strijele ispaljene s raznim dušmanskih utvrda u pravcu Šemsudin Mehmedović, me upućuju da je to insan kojem trebam vjerovati. Bitka koju je vidio i na kraju izašao kao pobjednik, tj. kad je Tužilaštvo BiH odbacilo otpužbu za ratne zločine, zbog nedostatka dokaza, je pobjeda interpretacije istine o agresiji i genocidu na R BiH i Bošnjake.

Na njega nisu strijele odapinjali samo agresori, nego i mnogi izdajnici unutar našeg Bošnjačkog naroda. Što je pokazatelj da je on čovjek kojem se vjeruje i koji ne odustaje od ideje države, nacije.

Elmedina Muftić

2. On je političar koji je u sebi uspio zadržati čovjeka iz naroda, insan prema kojem narod širi ruke. Čovjek koji kad ga narod izabere ne promijeni broj mobitela, nego se uvijek javi na poziv, odgovori na poruku. Što je dokaz da se drži emaneta rh. Alije Izetbegovića “Ličite na svoj narod”.

3. Nije podaničkog mentaliteta, pokazao je to svojim djelima, kako sam nije ulizica, tako nije ni okružen ulizicama, niti robuje laskanjima, što je dokaz zrelosti, objektivnosti i garant da će takav čovjek uvijek donositi ispravne odluke po državu BiH i da ga se ne može kupiti, uplašiti ili poviti mu kičmu.

4. Započeti reformski procesi unutar SDA BiH, kao i to da nije napustio SDA i ako su mnogi to priželjkivali i pokušali ga izgurati, dokaz je, da je poslušao riječi Alije Izetbegovića r.a. “Ne mijenjajte stranku, mijenjajte ljude u njoj”. Ostao je vjeran ideji rahmetli Predsjednika Alije Izetbegovića, vjeran ideji SDA koja će prije svega nama Bošnjacima biti naš narodni pokret pa tek onda politička partija. Država je svetinja koju smo krvlju i životima platili i zbog krvi naših šehida, zbog jetimskih dova, zbog nevino ubijenih Bošnjaka, moramo izabrati najbolje među nama i povjeriti im državu u emanet.

Pod punom prisebnosti , vođena ljubavlju, brigom za državu, svjesna emaneta šehida javno iznosim da je moj izbor za PS BiH Šemsudin Mehmedović, i pozivam sve vas koji volite državu, a glasate u izbornoj jedinici 4, da 7. okotobra vaš izbor za PS BiH bude kandidat SDA Šemsudin Mehmedović.

Tu se krije SNAGA NARODA!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.