Lokalne TemePozitivno VisokoEldin Ganić uručio opremu za najmlađe selekcije NK Bosna

Eldin Ganić uručio opremu za najmlađe selekcije NK Bosna

Eldin Ganić, predsjednik GO SBiH Visoko, uručio je jučer Elviru Eli Memiću, koordinatoru omladinskih selekcija NK Bosna Visoko, opremu za trening najmlađih članova našeg kluba.

Bivši igrač NK Bosna, Elvedin Provalić, prenio mi je informaciju kako se u omladinskim selekcijama kluba dešava lijepa priča po receptu velikog Real Madrida, a uz koordinaciju trenera Memića, pa sam odlučio da i naša GO bude dio ovog važnog projekta,” rekao je Ganić.

„Uz pomoć naših prijatelja, uspjeli smo obezbijediti sredstva za kupovinu trening majica za sve selekcije Bosninog podmlatka.“

„Iskreno vjerujemo da je živa legenda visočkog fudbala,Elvir Memić, jedna od najboljih stvari koja se mogla desiti našoj Bosni na čelu sa novom Upravom kluba, ne umanjujući značaj i ostalih rukovodilaca koji će svojim radom zasigurno doprinijeti Bosninom napretku.“

„Želimo da ova naša akcija bude podstrek i ostalimorganizacijama da se aktivnije uključe i pomognu Bosni da opet zasija onim nekadašnjim sjajem, a na ponos svih nas koji srcem vole ovaj klub!“

Ovom prilikom se najiskrenije zahvaljujemo mendžmentu i operativi portala visoko.co.ba na korektnom i ažurnom praćenju aktivnosti našeg mladog kolektiva SBiH Visoko, uključujući i ovu posljednju za podršku NK Bosni, stoji u zvaničnom saopćenju GO.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE