NaslovnicaZDKEkonomski fak...

Ekonomski fakultet UNZE: Održana sjednica Ekonomsko-poslovnog savjeta UNZE

Na Ekonomskom fakultetu UNZE održana je 05. sjednica Ekonomsko-poslovnog savjeta Univerziteta u Zenici osnovanog 2018. godine, kojim se uspješno u kontinuitetu održava saradnja između Univerziteta u Zenici i 24 uspješne kompanije iz BiH, te Privredne komore ZDK.

Na sjednici su prezentirane informacije o projektnim aktivnostima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, a koje uključuju aktivnosti Akademije za ekološki menadžment, te aktivnosti u okviru projekta CeDICo koji će djelovati pri Ekonomskom fakultetu u Zenici u oblasti digitalne transformacije poslovanja malih i srednjih preduzeća, te jačanja njihovih inovativnih kapaciteta i konkurentnosti. Osim navedenog, prezentirane su informacije o pokretanju novih studijskih programa i trećeg ciklusa (doktorskog) studija na Univerzitetu Zenici.

Predložena je realizacija saradnje između Univerziteta i članica EPS-a UNZE kroz angažman menadžera i stručnjaka iz prakse u naučno-nastavni proces, a sve u cilju što kvalitetnijeg odvijanja nastavnog procesa.

visoko.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.