Lokalne TemeEdukacije u sklopu sajma “Jesen u Visokom”

Edukacije u sklopu sajma “Jesen u Visokom”

U toku održavanja Izložbeno-prodajnog sajma “Jesen u Visokom” održat će se edukacije za proizvođače i prerađivače hrane. Edukacije će se održati u prostorijama Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović “ul. Branilaca br. 24 u sljedećim terminima:

I TEMA

Ponedjeljak, 26.09.2022. godine u 14 sati. Tema edukacije “Parametri kontrole kvaliteta meda” predavač Amila Šut dipl. ing. hem. teh.

II TEMA

Utorak, 27.09.2022. godine u 14 sati. Tema edukacije “Sigurna i kvalitetna hrana, put ka uspješnom turizmu” predavač Benjamin Čaušević mr. upravljanja kvalitetom i sigurnost hrane, dipl. ing. preh. tehn.

Pozivamo  proizvođače i prerađivače mesa, mlijeka, voća, povrća, meda, ugostitelje kao i članove udruženja koji u svojim ciljevima imaju razvoj turizma da prisustvu edukaciji.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE