Lokalne TemeEdukacija za učenike Medrese "Osman-ef. Redžović"

Edukacija za učenike Medrese “Osman-ef. Redžović”

Već dugi niz godina u sklopu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine Medresa “Osman-ef. Redžović” za svoje učenike organizira edukaciju u streljaštvu. U posljednje vrijeme radi se to u saradnji sa Streljačkim klubom “Visoko” na čijem čelu je profesor Nijaz Šahinović. Profesor Šahinović sa svojom ekipom iz Kluba ustupi sve resurse učenicima kako bi naučili osnove rukovanja, nišanjenja, disanja i gađanja vazdušnim oružjem.

“Ove godine je 70 učenika i učenica prvih razreda u pratnji svojih profesora Selvedine Rezaković i hafiza Benisa Topalovića prošlo ovu obuku, na čemu se još jednom zahvaljujemo profesoru Šahinoviću i njegovom timu u Streljačkom klubu”, poručili su iz Medrese.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE