Lokalne TemeEdin Kajević najavio pokušaj obaranja dva Ginisova rekorda

Edin Kajević najavio pokušaj obaranja dva Ginisova rekorda

Edin Kajević, glavni čovjek TKD Kolektiva “Bosna”, ove godine će pokušati oboriti dva Ginisova rekorda – razbijanje 51 kokosa laktom i 79 punih doza/limenki za 60 sekundi. Interesantno, oba dosadašnja rekorda drži uprava Kajević, a sada će pokušati da te rezultate još više popravi. Kako je poručio putem svoje FB stranice, danas je zvanično prijavio termin za pokušaj obaranja rekorda, u pitanju je 20. maj ove godine, a kompletna manifestacija će se održati u Visokom.

“Idemo jako i žestoko, velika manifestacija i velika turbulencija nas čeka. Zadatak: 51 kokos razbiti laktom za 60 sekundi i 79 doza punih za 60 sekundi”, poručio je popularni Kaja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE