Dženana Čišija – nositeljica DF liste za Gradsko vijeće Visoko

𝗡𝗢𝗦𝗜𝗧𝗘𝗟𝗝𝗜𝗖𝗔 𝗟𝗜𝗦𝗧𝗘 DF 𝗭𝗔 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗦𝗞𝗢 𝗩𝗜𝗝𝗘𝗖́𝗘 𝗩𝗜𝗦𝗢𝗞𝗢 𝗗𝗭̌𝗘𝗡𝗔𝗡𝗔 𝗖̌𝗜𝗦̌𝗜𝗝𝗔

Odlukom Gradskog odbora Demokratske fronte Visoko nositeljica liste Demokratske fronte za Gradsko vijeće Visoko na lokalnim izborima 2020. godine bit će naša dugogodišnja članica, privrednica i aktivna učesnica u mnogim društvenim projektima – Dženana Čišija.

Dženana Čišija, rođ. Hadžimejlić, rođena je u Visokom gdje završava osnovnu i srednju školu, nakon čega upisuje i uspješno okončava studij na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Dženana Čišija danas je diplomirani ekonomist i certificirani računovođa, sa više od 20 godina iskustva u struci i na različitim direktorskim pozicijama.

Vlasnica je računovodstvenog servisa sa sjedištem u Visokom.

Dugogodišnja je članica Demokratske fronte gdje je obavljala/obavlja funkcije člana Gradskog odbora, Kantonalnog odbora Demokratske fronte ZDK, članica Savjeta za finansije KO DF ZDK, Povjerenica odbora za pitanja rodne ravnopravnosti, kao i kandidatkinja u prethodnim izbornim ciklusima.

Kroz različite civilne i NVO organizacije bila je dijelom timova koje su u više različitih projekata radili na unapređenju i razvoju edukacije djece u osnovnim školama.

#demokratskafronta#dfvisoko✅

Demokratska Fronta Visoko✅

DF Visoko