Zbog čega ste se odlučili da estradnu scenu zamijenite poljoprivredom?

– Pa, teško je to sad na prvu reći. Nekako su se stvari posložile i krenule u tom smijeru. Prvenstveno mi je to predstavljalo izazov, koji sam rado prihvatio, pa je za kratko vrijeme preraslo u ljubav.

Kolika je površina zemljišta koje obrađujete posljednjih godina?

– Ma ništa značajno, mali sam ja proizvođač. To je svega par dunuma.

Ko sa Vama brine o usijevima?

– Supruga i ja uglavnom. Kao i za muziku, najveća podrška je moja majka. Imamo podršku i pomoć od cijele familije.

Jeste li najpoznatiji među poljoprivrednicima u Topuzovom polju?

– Hahahah, e to ne znam. Treba pitati nekog drugog.

Kako na Vaš novi posao gledaju kolege reperi i muzičari?

– Ni to baš ne znam. Koliko mi se čini da je sve pet.

Uzgajate egzotične sorte voća i povrća, kao što su kiwano, batat, hokaido, fizalis, rotkvica… Koliko su ovi proizvodi poznati među Bosancima i Hercegovcima i koliko su zastupljeni u ishrani kod nas? Šta je još zastupljeno u Vašem vrtu?

– Određene kulture su našle široku primjenu, što mi je posebno drago. U mom vrtu se može naći svašta. Od lubenice, dinje, krompira, paprike pa i kupusa.

Koje voće i povrće niste uspjeli uzgajati u svom vrtu?

– Pa recimo indijansku bananu, smokvu, marakuju, papaju….

Nakon pjesme “Povratna” sa kojom ste se ponovo vratili na muzičku scenu, snimili ste i pjesmu “Doktore” koja govori o trenutnoj pandemiji u svijetu, koronavirusu COVID-19. Koliko je koronavirus uticao na Vaš biznis?

– Pjesma “Doktore” se prosto desila u početku pandemije i danima izolacije. Odlično iskustvo, rad u ograničenim uslovima, gdje je kreativnost morala biti na visokom nivou. Cijela ekipa je bila top i svi smo zadovoljni urađenim. Koronavirus na svu sreću nije puno uticao na biznis.

Pripremate li neku novu pjesmu i kojoj tematici ćete se ovaj put posvetiti?

– Pjesma je već pripremljena i trebala je ići prije “Doktora”, ali COVID-19 je promijenio redosljed. Ali, to je taman, jer mislim da sada dolazi vrijeme promjena, a sljedeća pjesma upravo govori o promjenama.