Lokalne TemeDžemat Maurovići uputio apel

Džemat Maurovići uputio apel

Džemat Maurovići sa područja Medžlisa Islamske zajednice Visoko pokrenuo je aktivnosti na proširenju mezarja. U toku je akcija prikupljanja sredstava za kupovinu parcele koja graniči sa već postojećim mezarjem i koje je, kako je i poznato, popunjeno.

“Ovo je prilika da uvakufimo dio svojih sredstava, da učinimo zajednički hajrat i obezbijedimo mjesto za sebe. Uplate možete izvršiti kod blagajnika džemata ili na račun Medžlis IZ VISOKO, ASA banka VISOKO, br. žiro računa 134-677-100-702-0952, uz obaveznu naznaku – svrha uplate: za džemat Maurovići- proširenje mezarja. Da Uzvišeni ukabuli vaša davanja i podari vam svako dobro za vaš trud i zahmet”, poručili su iz Maurovića.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE