Lokalne TemeSportDžemat Gornje Moštre: Sportske igre mladih 2023

Džemat Gornje Moštre: Sportske igre mladih 2023

Džemat Gornje Moštre i ove godine nastavlja sa organizovanjem Sportskih igara za mlade koje su jedinstvene na području grada Visoko.

Riječ je o takmičenju u okviru kojeg se mladi nadmeću u nekoliko različitih sportskih disciplina, među kojima su kros, nogomet, košarka i streljaštvo.

Posebno nam je drago što u današnjem vremenu lažnih vrijednosti i autoriteta koje se putem društvenih mreža serviraju našoj djeci uspijevamo da motivišemo veliki broj djece da uzmu učešće u različitim takmičenjima i na taj način kod njih budimo želju za istinskim druženjem koje će ostati trajno u njihovim sjećanjima.

Za najbolje takmičare u svim disciplinama obezbijeđene su vrijedne nagrade.

Zahvaljujemo se sponzorima: IM Semić Visoko, Brovis dd Visoko, i zlatnom sponzoru cafe restoranu Nafaka Moštre.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE