Džejla Glavović-Očuz kod predsjednika FBiH Marinka Čavare

dzejla_glavovic_996Bivša Miss Planete zemlje Džejla Glavović-Očuz danas je posjetila predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s ciljem informiranja i dobijanja potpore u održavanju Ženskog sajma u periodu od 8. do 10. maja 2015. godine.

Glavović-Očuz u suradnji sa Cuspis grupom organizira jedinstven Ženski sajam, trodnevni događaj u potpunosti posvećen ženi na kojemu će se predstaviti tvrtke koje imaju proizvode i usluge namijenjene ženama, saopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo povodom organiziranja događaja koji će istaći važnost uloge žene u društvu i omogućiti dobijanje informacija o interesima, potrebama i mogućnostima današnje žene, prenosi Fena.

Čavarin osmjeh govori više od hiljadu riječi da je tek sada potpuno uspješan i realizovan političar nakon susreta sa bivšom miss planete zemlje.

Ovaj događaj o susretu predsjednika Čavare i bivše miss planete zemlje Džejle Glavović je odjeknuo kao medijska bomba u Čavarinoj rodnoj Busovači.

 

(mojportal.ba)