NaslovnicaZDKSportDržavno takmi...

Državno takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom održano u Brezi

U nedjelju je u SRC “Ahmedspahić” u Brezi održano Državno takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom “TOP 12 BiH Breza '22” u organizaciji Stonoteniskog saveza lica sa invaliditetom BiH, uz tehničku podršku Udruženja za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Breza.

Na otvaranju takmičenja u zvaničnom protokolu prisutnima su se obratili Ibrahim Hasanspahić, predsjednik Udruženja za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Breza,
Senad Goralija predsjednik Sportskog saveza osoba sa invaliditetom ZDK, Kasim Cerić, generalni sekretar Stonoteniserkog saveza lica sa invaliditetom BiH i načelnik općine Breza Vedad Jusić, koji je ujedno i otvorio ovo takmičenje.

Revijalni meč su odigrali Hazim Porić iz Bužima i Sabahudin Čehajić iz Visokog.

Na pomenutom takmičenju učestvovalo je 17 takmičara iz devet gradova – Bužima, Bosanske Otoke, Maglaja, Žepča, Lukavca, Sarajeva, Olova, Visokog i Breze.

Nakon odigranih dobrih partija dodijeljene su diplome, medalje i pehari za najbolje:

1. mjesto Kasim Cerić – Sarajevo
2. mjesto Marko Tadić – Žepče
3. mjesto dijele Hazim Porić iz Bužima i Kasumović Sabahudin iz Lukavca.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.