ZDKDruženje članova Rotary klubova iz regije na Vranduku

Druženje članova Rotary klubova iz regije na Vranduku

Rotary Club Zenica je prvog dana vikenda na Vradučkoj tvrđavi organizirao druženje na kojem su gosti bili članovi rotary klubova iz Banja Luke, Doboja, Bijeljine, Sarajeva i ostalih gradova naše regije.
Domaćini, Rotari klub Zenica su gostima priredilii zabavni program sa časom historije o Vradučkoj kuli, izložbu fotografija polaznika Škole fotografije Dijane Muminović, nastupom benda “Fugato”, koji su gostima predstavili srednjovjekovnu i keltsku muziku, te članovima “ARS Centra “ uz balerine i pjevače, te degustaciju naših poznatih jela.

Na kraju programa je organizirana humanitarna tombola gdje su prikupljena novčana sredstva za odlazak na izlet u Ajndinoviće štićenika J.U. Dom-porodica Zenica. Rotary klub Zenica je osnovan prošle godine i ovo im je bilo prvo reprezentativno druženje za svoje goste i prijatelje.

visoko.ba/zenicainfo.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE