Druženje 42. generacije gimnazijskih maturanata za profesoricu Veru Muzaferija

Danas će u caffe baru “Diman” biti upriličeno druženje 42. generacije maturanata Gimnazije “Visoko”, a povodom ponovnog apela za prikupljanje pomoći za dugogodišnju profesoricu visočke Gimnazije, Veru Muzaferija, koja je teško oboljela i kojoj je potrebna pomoć za liječenje novom terapijom.

Bivši učenici ove škole odlučili su da organizuju druženje na kojem će pokušati prikupiti nešto novca, kojim bi pomogli u humanitarnoj akciji za profesoricu Muzaferija, te su ovom prilikom pozvali sve one koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj akciji i da daju svoj doprinos, onoliko koliko je ko u mogućnosti.

Druženje je planirano za 13:00 sati u caffe baru “Diman”, bivšem Intelu.

Podsjećamo, našoj sugrađanki profesorici Veri Muzaferija, nakon prethodne terapije lijekom Interferon, zbog teške bolesti, određena je nova terapija, novootkriveni američki lijek IPILIMUMAB (YERVOY).

Porodica se zahvaljuje svima na dosadašnjoj pomoći uz koju još nedostaje 60.000 KM za navedeni lijek, te moli javnost i sve one koji to mogu da pomognu u prikupljanju prijeko potrebnog novca za liječenje naše sugrađanke.

UPLATE NA RAČUN INTESA SANPAOLO BANKA
ZA KM RAČUN: 1540010000001910
RAČUN KOMITENTA: 816936-22-428318
PRIMALAC: JESENKO MUZAFERIJA

ZA DEVIZE
IBAN: BA391542139981693684
SWIFT: UPBKBA22
PRIMALAC: JESENKO MUZAFERIJA

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.