“Dream & T” – Pokažite drugima da Vam je stalo do njih, poklonite im dar pun prirode

Izvor: Dream & T

Dragunić Selma završila je Prirodno-matematički fakultet u Sarajevu, odsjek Hemija.

– Moja ljubav prema prirodi, biljkama i općenito prirodnoj kozmetici posebno je došla do izražaja prilikom izrade završnog rada. Bila sam u prilici da istražim i spoznam svu ljekovitost i bogatstvo koju posjeduju biljke naših krajeva. Zahvaljujući tome, počela sam se baviti izradom prirodne kozmetike.
Stranica na kojoj se mogu pogledati moji radovi nosi naziv “Dream & T”.
Prilikom izrade koristim prirodna ulja visoke kvalitete, biljne macerate, hidrolate, putere, pčelinji vosak, eterična ulja. Kroz svoj rad želim ljudima da pokažem da je potrebno brinuti kako o ishrani tako i o sredstvima koje koristimo za higijenu i njegu, jer sve što nanesemo na kožu ono prodire dublje.
Na stranici “Dream & T” možete pronaći prirodne sapune od meda, bibera, cimeta, maka, sapune za piling, sapune od kozijeg mlijeka koji ne isušuje kožu, ali i kreme za lice za sve tipove kože, meleme, maslace za tijelo, maske za piling lica, serume za kosu, balzame za usne raznih okusa, šećernu čoko pastu za depilaciju.
Osim prirodne kozmetike izrađujem i mirisne sapunske flowerboxove, ali i dekorative svijeće po želji.

Svi proizvodi su prethodno ispitani, isprobani, a koriste ih i djeca, između ostalog i moja kćerka. Ovo su samo neki od proizvoda koje trenutno izrađujem, ali svakim danom čovjek uči i nadograđuje svoje znanje tako da i broj proizvoda raste.
Za bilo kakve prigode, rođendane, vjenčanja, poklone za sve događaje uvijek nas možete kontaktirati.
Uskoro pripremamo i voćne korpice s prirodnom kozmetikom, kao i razne poklone koje možete uručiti svojim najmilijim pred nadolazeći Bajram.
Pokažite drugima da Vam je stalo do njih, poklonite im dar pun prirode

Dream & T