Dream night uz novu espresso kafu Dream

Dream night uz novu espresso kafu Dream

Protekle sedmice održana je prva promocija i degustacija espresso kafe Dream u ljetnoj bašti caffe bara Freddo u Zenici gdjesu ljubitelji espresso kafe mogli uživati u notama najkvalitetnijih zrna kafe.Riječ je o premium espresso kafi „Dream“ koja je namijenjena za ugostiteljske objekte, one koji svojim gostima žele ponuditi vrhunsku kafu, te se dodatno istaknuti od konkurencije.

“Nova espresso kafa Dream je jedna fantastična priča. Za naš novi espresso korištene su najkvalitetnije sorte kafe ali i vrhunska oprema za spravljanje espresso kafe birana od najboljih proizvođača u ovom segmentu. Zato je ovo prava bosanska priča koja je razvijena za svjetsko tržište i zato već na samom početku polako osvajamo domaće i tržište regije”, izjavila je Zerina Čolaković, direktorica marketinga i razvoja u Vispaku.

Razvoj novog brenda trajao je dvije godine. Vispakovi tehnolozi proveli su 12 zvaničnih degustacija. Posljednja degustacija je, od mogućih 590 dobila 568 bodova, što dodatno potvđuje da je ovo kafa napravljena prema zahtjevima i ukusima potrošača u BiH.

UzDJ-a koji je napravio fanstačinu atmosferu, posjetioci  su uživali i u slasticama pripremljnim od vrhunskih kuhara. Mnogi su kući ponijeli i vrijedne nagrade koje je Vispak spremio za posjetioce.

„ Kako smo kao nacija prepoznatljivi po ispijanju kafe i vjeruje nam se kada je riječ o kvaliteti, naša poruka je “live your Dream” jer na ovaj način želimo podijeliti naš bosanski san sa drugima“,  poručili su iz Vispaka. 

Video sa promocije je na linku

https://www.youtube.com/watch?v=XZnrtMHrSi4