Dr. Semir Osmanagić predvodi listu 30 predavača na međunardonoj konfernciji u Las Vegasu

DR. OSMANAGIĆ PREDVODI LISTU OD 30 PREDAVAČA NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI U LAS VEGASU

Veliko priznanje za dr. Semira Osmanagića stiglo je iz Las Vegasa (SAD). Naime, on je određen za ključnog govornika velike trodnevne konferencije pod nazivom International Symposium of Quantum Consciousness and Healing (‘Međunarodni simpozijum o kvantnoj svijesti i ljekovitosti’) koja će biti održana od 3.-5. aprila 2020.

Na službenoj web stranici Simpozijuma (http://5devents.com/id142.html) dr. Osmanagić je rangiran kao prvi vodeći govornik.

Dr. Andrew Basiago, poznati advokat, predsjednički kandidat, autor, učesnik u mnogobrojnim TV intervjuima i javna ličnost će govoriti o američkim vladinim supertajnim tehnološkim programima. General Mark Musick će predstaviti svoju novu knjigu o tajnom životu Howard Hughes-a. Prof. dr. Mike Chan, doktor biotehnologije i predsjednik Stellar BioMolecular Research iz Njemačke dat će prikaz najnovijih rezultata iz regenerativne medicine. TV celebrity i američki business ekspert Bill Walsh govorit će o poduzetničkom duhu u novom vremenu.

Predsjednica Međunarodnog instituta za svjetski mir princeza Kaoru Nakamaru podijelit će ideje o duhovnoj renesansi Planete. Aron Murakami je ekspert za besplatnu energiju i prominentan je promoter Teslinih patenata. Na listi su i dr. Glenn Rein (‘Dosegnuti svoje više kvantno Ja’), dr. Kevin Buckman (‘Bioterorizam’), profesor Alfred Webre (‘Omniverzum’), autor Ananda Bosman (‘Nova fizika’), čuveni novinar George Noory i drugi.

Ovaj nesvakidašnji skup eksperata na rzličitim poljima stvaralaštva odgovoraće na ključna pitanja vezana za čovjeka XXI stoljeća i novih tehnologija. Ili, kako su organizatori naveli ‘ko-kreaciji novog čovječanstva’.

Ulaznica za Simpozijum iznosi 300 američkih dolara, a održava se u resortu Alexis Park Hotel u Las Vegasu (Nevada, SAD).

piramidasunca.ba